Revolution Festival, aproape de start

Organizatorii Festivalului Revolution au anunţat programul complet al evenimentului, participanţii având ocazia să aleagă un DJ şi trupele favorite. Între 1 şi 3 iunie, Muzeul Satului Bănățean se va transforma într-o platformă a muzicii și a artei, dedicată tuturor celor care iubesc aventurile și distracția.

Festivalul vă oferă un alt tip de workshop-uri, discuții, reprezentaţii moderne, o zonă de joacă, afterparty-uri și, desigur, cele mai tari show-uri muzicale.

Pe cele șapte scene și în zonele aferente veţi putea dansa și asculta muzică electronică oferită de Rudimental DJ Set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, Dubfire și mulți alții la Music Guru sau Electronic Apex la scena Gaia Trance.

În cadrul scenelor Music Guru și Extreme fanii muzicii live se vor putea bucura de concerte susținute de: Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH, Alternosfera, Repetitor, Brigada Artistică Urbană, Gojira + Planet H și nu numai. Organizatorii vă oferă distracţii şi în zona Lunatica – Orașul Revoluționar, unde vă așteaptă show-uri de zi, workshop-uri și performance-uri de circ. De asemenea, vor fi organizate workshop-uri de dans, care mai de care mai interesante, un loc special, unde puteţi intra într-o luptă cu lightsabers, alegând dacă vreţi să fiţi Jedi sau Sith. De asemenea, puteţi să vă schimbaţi stilul, pentru o zi, la Barber Shop sau la Princess Make-up Salon. Totodată, pentru copii s-au pregătit o mulţime de activităţi distractive.

Pentru cei care nu vor să rateze nici un moment din distracție, în vara aceasta Revolution va avea o zonă de campare. Campingul va fi în apropierea lacului de la Muzeul Satului Bănățean și va oferi facilități excelente.

Pentru numai 29,99 de lei, cei care decid să se mute la festival vor beneficia de dulăpioare cu cheie, hot spot Wi-Fi, punct pentru încărcarea bateriilor, bar, recepție non-stop, livrare de mâncare, dușuri cu apă caldă și toalete. Accesul în camping va fi permis de pe 31 mai până pe 4 iunie. Biletele la Revolution Festival se pot cumpăra de pe www.myticket.ro și www.eventim.ro și costă doar 99 de lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns