rEVOLUTION Festival anunţă noi invitaţi care vor urca pe scenă

Freenetik Party promit că vor face atmosferă la rEVOLUTION Festival, şi în acest an. Ei au pregătit prestații live spectaculoase, oferite de unii dintre cei mai talentați maeștri ai drum and bass-ului timișorean.

Printre ei, Damaja, ale cărui mix-uri vrăjesc publicul de fiecare dată și Dambo. În 2012 acesta din urmă a câștigat TM:DJ CHALLENGE, ajungând apoi să facă parte din aceleași line-up-uri precum: Dom & Roland, Black Sun Empire, Storm, Alix Perez, The Upbeats, State Of Mind, Jade, DUB FX sau Bare Noize.

Să fie techstep, să fie jungle, să fie liquid funk, să fie halfstep… să fie Mi-tzu. DJ-ul a început să mixeze în 2012, chiar dacă cariera sa muzicală a început mai demult, acesta fiind basist în diferite trupe și proiecte, precum Exit Oz. Dacă vă place drum and bass-ul și dacă sunteți din Timișoara atunci cu siguranță știți cine este Dudu. Un adevărat veteran al drum and bass-ului din România, tot lui Dudu trebuie să-i mulțumim și pentru scena underground-electronică din Timișoara, el și Ufo fiind cei care au dat startul acestei mișcări. Cu un astfel de trecut, rEVOLUTION Festival nu poate să fie decât onorat să-l aibă alături.

De asemenea, scena Music Guru va fi luată cu asalt de TobyONE. Pregătiți-vă pentru un set plin de energie și beat-uri bune. Cum să-l descriem pe DJ-ul și surferul din Portugalia, care este co-fondator al Funk Royale soundsystem? Mai bine îl lăsăm pe el să o facă: „Mă pricep să fac casete cu mixuri pentru copilul meu de patru ani, să fac warm-up-ul pentru The Prodigy și cam tot ce poate între”.

Totodată, pe scena Electric Apex, va urca Elless. Binecunoscut de pasionații de muzică electronică din Timișoara, Elless a reușit să cucerească o mulțime de inimi la show-urile sale din România și din Europa.

Petrecăreții de la Freenetik sunt bucuroși să anunțe, în colaborare cu rEVOLUTION Festival, un show de proporții prin care sunt aniversați doi ani de Freenetik Party, pe 28 mai, la Liceul Silvic. Vă promitem o seară memorabilă cu invitați atât de pe scena locală, cât și cea internațională, a DNB-ului. Fiți pregătiți pentru mixurile BTK , MarkSystem, Radicall, MC_Coppa, Kukilla, Elarith, Zero și Noianiz.

rEVOLUTION FESTIVAL va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns