„Renaşterea bănăţeană” vă invită la super concertul PATRICIA KAAS! Cum puteţi câştiga una dintre cele 12 invitaţii pentru câte două persoane

„Renaşterea bănăţeană” vă oferă 12 invitaţii, valabile pentru câte două persoane, la concertul pe care cunoscuta artistă Patricia Kaas îl va susţine, în 26 iunie, cu începere de la ora 20,30, în Parcul Rozelor din Timişoara. Celebra cântăreaţă se află într-un turneu de promovare a celui mai recent album, un proiect cu o nouă abordare muzicală.

Kaas a debutat în 1988, devenind iubită și apreciată odată cu hiturile „Mon mec a moi” și „Mademoiselle chante le blues”. Încă de la debut, a primit premiul „Victoires de la Musique”, cea mai importantă distincție din muzica franceză. Două decenii mai târziu, albumul ei „Kabaret” (2008) s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare, în peste 47 de țări.

Pentru a intra în posesia uneia dintre invitaţiile la concertul pe care artista îl susţine în Timişoara trebuie să cumpăraţi “Renaşterea bănăţeană” de marţi, 20 iunie, să decupaţi talonul din ziar şi să-l trimiteţi sau depuneţi la sediul redacţiei (Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 8), până în 21 iunie.

În aceeaşi zi, la ora 10, va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor. Aceştia se vor prezenta la sediul redacţiei, în 23 sau 26 iunie, cu actul de identitate, pentru ridicarea biletelor.

Atenţie, la acest concurs, o persoană poate câştiga o singură invitaţie (valabilă pentru două persoane)!


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns