„Renaşterea bănăţeană” trimite 110 cititori la… „Neveste de fotbalişti”

Dacă ai impresia că ştii totul despre blaturi, şmenuri şi aranjamente în fotbal înseamnă că nu ai cunoscut-o pe Cici! Deviza ei este „Fiecare bărbat merită un blat!”. Ea face şi desface legea în fotbal, împreună desigur cu celebrul, atotputernicul Nea Titi.

Şi tocmai când sunt pe cale să dea lovitura vieţii şi să-l însoare pe Biţă cel cu mintea c-o rotiţă şi să-l trimită la Chelsea pe un contract gras, codoşlâcurile le explodează în faţă. Visul de a face din fiecare fetiţă urâţică şi prostuţă, dar cu tată milionar, o nevastă de fotbalist se spulberă. Sau poate… nu.

Luni, la ora 19, în sala Teatrului Naţional Timişoara va avea loc premiera spectacolului „Neveste de fotbalişti” de Ivona Boitan o comedie trăsnită care combină anunţurile matrimoniale cu fotbalul, farsa şi comedia clasică, ironia fină cu băşcălia, făcându-te să râzi din tot sufletul.

Regia spectacolului aparţine Magdei Catone, scenografia – lui Carmen Paiu şi Valeriu Mladin, iar distribuţia este una de excepţie, alcătuită din cunoscuţi actori ai Naţionalului bucureştean: Magda Catone, Răzvan Oprea, Angel Popescu/Nicodim Ungureanu, Andreea Mateiu/Rădiţa Roşu, Simona Popescu/Irina Cărămizaru şi Doina Teodoru.

Primii 10 cititori ai cotidianului „Renașterea bănățeană” care se vor prezenta luni între orele 10-11, la sediul redacției noastre, Bulevardul Revoluției 1989 nr. 8, cu un exemplar din prezenta ediție a ziarului, vor primi gratuit un bilet la acest spectacol.

De asemenea, primii 100 de cititori care vor cumpăra un bilet de la casieria Teatrului Naţional (program 11-19), vor primi un bilet gratis, dacă vor avea cu ei ediţia de sâmbătă sau pe cea de luni a ziarului „Renaşterea bănăţeană”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns