Regal folcloric în memoria Marianei Drăghicescu

Tinerii solişti vocali din întreaga ţară, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 30 de ani, sunt aşteptaţi la cea de-a XIV- a ediţie a Festivalului-concurs „Mariana Drăghicescu”, organizat în semn de omagiu pentru cea care a fost Privighetoarea Banatului.

Manifestarea se va desfăşura în perioada 14 – 18 septembrie la Timişoara, dar şi în Bogâltin-Cornereva, în judeţul Caraş-Severin, pe meleagurile natale ale regretatei interprete de muzică populară.

Preselecţia va avea loc miercuri, 14 septembrie, cu începere de la ora 14, la Centrul de Cultură şi Artă Timiş, urmând ca joi, 15 septembrie, la ora 20, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul să găzduiască spectacolul folcloric în cadrul căruia vor evolua finaliştii competiţiei, dar şi solişti consacraţi, oaspeţi ai festivalului.

Accesul la manifestare are loc pe bază de invitaţii, disponibile la casieria Filarmonicii, dar va putea fi urmărit şi de acasă, căci TVR 3 şi TVR Timişoara îl vor transmite în direct.

Vineri şi sâmbătă, cei mai talentaţi dintre concurenţi, aceia care au reuşit să ajungă în finală, vor avea parte de o excursie de suflet, desfăşurată sub genericul „Pe urmele Marianei Drăghicescu”.

Duminică, 18 septembrie, chiar în ziua în care îndrăgita solistă bănăţeană ar fi împlinit 64 de ani, la Bogâltin- Cornereva va avea loc o slujbă de pomenire dedicată artistei, iar la ora 13, Gala laureaţilor şi a invitaţilor în recital, care va fi transmisă în direct pe Radio România Antena Satelor.

În acest an, în cadrul festivalului vor evolua Cristian Pomohaci, Zorica Savu, Dumitru Teleagă, Maria Didraga, Maria Beatrice Băndoiu, Stana Stepanescu şi Bojidar Ciobotin.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Regal folcloric în memoria Marianei Drăghicescu

  1. Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns