Reacția lui David Schwimmer când a aflat că poliția caută un bărbat care îi seamnă izbitor de mult

David Schwimmer, actorul care l-a interpretat pe Ross Geller în serialul Friends, nu a rămas indiferent la imaginea publicată de poliția din Blackpool, care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Actorul a postat pe contul său de Twitter un clip în care s-a filmat cărând un bax de bere într-un supermarket, la fel ca bărbatul căutat de poliția britanică.

Imaginea respectivă a devenit virală datorită asemănării izbitoare dintre bărbatul căutat pentru furt și actorul David Schwimmer.

„Domnilor polițiști, jur că nu am fost eu. După cum puteți vedea, eu eram în New York. Polițiștilor din Blackpool care muncesc din greu le doresc mult noroc cu investigația”, a scris David Schwimmer.

În câteva minute de la publicarea imaginii cu bărbatul căutat pentru furt, fanii serialul Friends au bombardat poliția cu glume inspirate din celebrul sitcom.

Fotografia a devenit atât de populară încât poliția s-a văzut nevoită să dea un comunicat în care afirmă că actorul David Schwimmer nu se afla în Marea Britanie în momentul în care a fost comisă infracțiunea, scrie digi24.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns