Pugiliştii de la LPS Banatul au urcat în ring la Loznica

Pentru trei boxeri de la LPS Banatul Timişoara anul sportiv 2015 s-a încheiat mai târziu, la o săptămână după Cupa Revoluţiei.

Denis Floarea, Mihai Nicolescu şi Adrian Voicu au urcat în ring la o gală internaţională ce s-a desfăşurat la Loznica, în Serbia, onorând invitaţia clubului din ţara vecină care a avut, la rându-i, sportivi la evenimentul pugilistic de la sala „Constantin Jude”.

„Au fost obosiţi, s-a văzut acest lucru în ring. Au acumulat oboseală de-a lungul anului. La Nicolescu nu s-a dat decizie, pentru că el este cadet şi a boxat cu un junior, iar ceilalţi doi au pierdut la puncte. Sperăm ca pauza să fie una de bun augur pentru ei şi să începem noul an cu bine”, ne-a declarat profesorul Ion Mihai, care este şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Timiş.

El a făcut pentru cititorii „Renaşterii bănăţene” şi o radiografie a anului sportiv 2015: „A fost un an destul de bun. Suntem în creştere, dacă ne duceam în jos era rău. Am avut sportivi la campionatele mondiale, din păcate fără medalie, dar este foarte importantă şi participarea la o competiţie de un nivel atât de înalt”.

De la noul an, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Timiş aşteaptă şi o clasare fruntaşă în cadrul unui turneu de nivel înalt: „Sperăm să avem o medalie pe plan internaţional în 2016, la europene sau la mondiale. Îmi doresc din tot sufletul să avem parte de o astfel de performanţă şi nu ţin neapărat să fie un sportiv de la mine, important este să avem pe cineva din Timiş. Vom participa la toate competiţiile oficiale, Cupa României, campionate naţionale şi turnee internaţionale”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns