Promovarea patrimoniului local se face pe bicicletă

Zeci de biciclişti şi-au dat întâlnire, duminică, pe platforma Timco, de unde au pornit într-o „misiune” specială: vizitarea podurilor din Timişoara.

Prin această acţiune se doreşte promovarea patrimoniului Timişoarei şi cunoaşterea mai bine a valorilor din urbe. De obicei, întâlnirile bicicliştilor au loc începând cu ora 10, însă de această dată autorităţile au decis schimbarea orei.

Mai mult, pe traseu nu au avut voie copii mai mici de 14 ani, pentru că bicicliştii nu au putut fi însoţiţi de echipaje de poliţie. Prin urmare voluntarii „Verde pentru Biciclete” au condus şi închis grupul de biciclişti. Participanții la tur au fost invitați “să adopte” un pod, să își facă un selfie cu el și să îi promoveze povestea pe website-ul www.selfiealtfel.eu.

Selfie-ul este o modalitate inedită de promovare a patrimoniului local al orașului de pe Bega. În cadrul evenimentului au fost împărţiţi şi fluturaşi, astfel timişorenii putând afla istoria fiecărui pod din oraş.

De asemenea, bicicliștii au fost invitaţi să viziteze Stația de tratare Bega de pe str. Rudolf Walter (lângă Parcul Uzinei de Apă), pentru un turul artistic, însoțiți de reprezentanții Aquatim și organizatorii Fisart, festivalul în cadrul căruia au fost realizate lucrările de artă stradală.

biciclete1

biciclete2

biciclete3


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns