Probleme de lot la ACS Poli, înaintea meciurilor cu Petrolul şi Steaua

Florin Marin are bătăi de cap în alcătuirea echipei de start pentru meciurile cu Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti, programate miercuri, respectiv, duminică, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Marius Croitoru şi Cristian Scutaru vor rata cel puţin duelul din Cupa Ligii cu formaţia prahoveană, ei fiind incerţi pentru confruntarea cu campioana în roşu şi albastru.

Pe lista incerţilor se află Adrian Poparadu şi Alexandru Popovici, iar Claudiu Belu şi Ianis Zicu abia revin după accidentări. Cel din urmă, vedeta echipei timişorene, mai are de recuperat la capitolul fizic, neputând duce un meci din primul şi până în ultimul minut. El este aşteptat la potenţial maxim abia de săptămâna viitoare, însă cel mai probabil Florin Marin va conta pe el mai devreme, în reprizele secunde ale celor două întâlniri ce se vor desfăşura în această săptămână.

„Avem probleme cu Scutaru şi Croitoru, care încă nu au intrat în programul normal al echipei. Mai sunt probleme cu Poparadu şi Popovici, ultimul accidentându-se la meciul de la Oradea. Zicu a revenit, dar încă nu este la un nivel foarte bun din punct de vedere fizic. L-am folosit doar 30 de minute la jocul cu Bekescsaba, cred că săptămâna viitoare va fi la nivelul pe care-l aşteptăm toţi”, a afirmat Marin, care a vorbit şi despre Petrolul, adversara de miercuri din Cupa Ligii (ora 19):

„Respectăm Cupa Ligii, tratăm această competiţie cu maximă seriozitate. Dorim să ne calificăm, dar nu va fi uşor, întrucât Petrolul este o echipă foarte bună. Chiar dacă nu au avut rezultate bune, fiind pe ultimul loc în campionat, ploieştenii sunt în creştere de la meci la meci. În ultima partidă oficială, cea cu Astra, au controlat jocul, au ratat două lovituri de pedeapsă. Cred că meritau cel puţin o remiză în acel joc. Vrem să câştigăm ambele meciuri din această săptămână, asta este ceea ce îmi doresc. Am încredere în jucători că putem obţine două victorii, băieţii sunt montaţi pentru aceste partide”.

„Ştim că, în ciuda rezultatelor negative, Petrolul are un joc bun şi este o echipă care produce fotbal de calitate. Şi-au schimbat şi ei antrenorul, vor să-şi pună la rândul lor lucrurile la punct. Vin aici să câştige, lucru pe care-l dorim şi noi”, a spus şi Alexandru Curtean.

„Va fi o partidă dificilă, chiar dacă adversarul pe care-l întâlnim nu are rezultate bune în această perioadă. Petrolul este o echipă bună, are şi ea şanse mari în această competiţie”, au fost cuvintele mijlocaşului spaniol Fernando Llorente.
Bilete şi la pachet
Clubul bănăţean a pus în vânzare ieri biletele pentru meciurile cu Petrolul şi Steaua, oferind varianta achiziţionării lor la pachet. Preţurile tichetelor pentru jocul cu ploieştenii din Cupa Ligii sunt următoarele: peluza oaspeţilor – zece lei, peluza nord – zece lei, peluza sud – zece lei, tribuna I şi tribuna II – 15 lei, tribuna 0 – 25 de lei, lojă – 50 de lei.

Luate individual, biletele de intrare la duelul de duminică împotriva Stelei sunt mai scumpe, având următoarele tarife: peluza oaspeţilor – 15 lei, peluza nord – 15 lei, peluza sud – 15 lei, tribuna I şi tribuna II – 20 de lei, tribuna 0 – 40 de lei, lojă – o sută de lei.

Achiziţionate la pachet cu tichetele pentru meciul cu Petrolul, biletele la partida cu campioana sunt mai ieftine: peluza oaspeţilor – zece lei, peluza nord – zece lei, peluza sud – zece lei, tribuna I şi tribuna II – 15 lei, tribuna 0 – 25 de lei, lojă – 50 de lei.

Pachetul de bilete la cele două confruntări din această săptămână poate fi cumpărat doar de la biroul ticketing al stadionului „Dan Păltinişanu”, până miercuri, la ora 15.

Achiziţionarea tichetelor la meciul cu Petrolul nu este condiţionată de cumpărarea de tichete şi la jocul cu Steaua.

Abonamentele eliberate pentru sezonul 2015-2016 al Ligii I nu sunt valabile şi la partidele din Cupa României şi Cupa Ligii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns