Prins de “microbul” Facebook! Este, probabil, cel mai… sociabil primar din Timiş

Este unul dintre cei mai… sociabili primari din Timiş. Nu există locuitor din comună care să nu afle, de pe pagina personală de Facebook a primarului, ce s-a mai făcut. Fie că este vorba despre introducerea unei noi conducte, despre reabilitarea unei clădiri sau chiar despre căsătoria unor localnici, totul se află de pe pagina de socializare a edilului-şef.

Prins de acest microb, Sorin Tilihoi, primarul comunei timişene Darova, completează până şi diverse teste pe care contul de socializare le oferă. Astfel, conform Facebook, primarul este bucuros, surprins şi fericit în proporţie de 92 la sută, puţin cu capul în nori, fiind îndrăgostit în proporţie de 80 la sută şi doar patru la sută supărat.

Cu siguranţă, toate încrâncenările de la primărie se duc pe apa Facebook-ului, astfel că Tilihoi a găsit o metodă de a se relaxa.

„Cei din afara comunei văd că lucrurile s-au schimbat mult în bine şi apreciază acest lucru, oferindu-mi un premiu şi o invitaţie pentru înmânarea oficială a premiului (se referă la un premiu special acordat în cadrul primei ediţii a evenimentului <<Gospodarul anului>> realizat de Organizaţia pentru promovarea tradiţiilor şi culturii româneşti – n.r.). Chiar dacă cârcotaşii au umplut satele cu minciuni că nu s-a făcut nimic… Voi reveni cu imagini de la festivitate”, scrie primarul pe contul de socializare, postând şi o fotocopie după invitaţia la eveniment.

Gospodarul anului

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns