”Prima mamă” este timișoreancă

Andreea Ana Chiţoran este din Timişoara şi a fost votată de telespectatori “Prima mamă”. Vestea că a fost votată de fanii emisiunii ”Schimb de mame” a bucurat-o teribil și ea a primit cu încântare premiul.

Andreea a locuit timp de o săptămână în casa mamei de schimb de la Isaccea, din Tulcea, într-o familie cu nu mai puţin de cinci copii. Pentru ea a fost un şoc dar pentru Vasilica, mama care a ajuns la Timişoara, săptămâna petrecută departe de familia ei a fost un răsfăţ.

În vârstă de 35 de ani, Andreea Ana Chiţoran este căsătorită de aproape şase ani, are doi copii de care niciodată nu a stat departe nici măcar o zi. Experienţa de la emisiunea ”Schimb de mame” de la Prima Tv i-a adus o premieră și din acest punct de vedere.

Dar, trecând peste dorul de copii, Andreea a considerat excepţională provocarea de la emisiune. Timișoreanca a primit premiul cel mare, în valoare de 2.000 de euro.

De profesie inginer geodez, Andreea vrea să îşi cumpere un aparat nou pentru măsurat densitatea pământului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “”Prima mamă” este timișoreancă

  1. Mulțumesc și Mulțumin frumos pentru frumoasa și deosebita prezentare,sunt și suntem onorați că această minunată experiență a facut subiectul unei știri al ziarului dvs și totodată suntem mandrii. Va mulțumim încă o dată cu deosebita onoare Fam. Chitoran

Lasă un răspuns