Prima imagine cu timișoreanca Brigitte și iubitul ei!

Brigitte a publicat prima imagine în care apare alături de nou ei iubit.

Povestea dintre Ilie Nastase și Brigitte pare să fi ajuns, într-un sfârșit, la final.

CITEȘTE ȘI: Misterul mașinii abandonate dintr-o intersecție, la ieșirea din Timișoara

După ce în ultima perioada relația lor a fost presărată cu împăcări și despărțiri scandaloase mai ceva ca în telenovele, atât el cât și ea și-au făcut noi relații.

CITEȘTE ȘI: Fata de 13 ani din care și-a înjunghiat bunica a fost găsită de polițiști! Cum au descoperit-o oamenii legii?

Ilie este într-o relație cu Ioana, o constănțeancă trecută de 45 de ani care a fost în trecut logodită cu Nick Rădoi; iar Brigitte și-a găsit liniștea în bratele unui bărbat cu care a plecat într-o vacanță relaxantă în Turcia.

Frumoasa brunetă nu a dezvăluit încă identitatea noului ei partener, însă a publicat o imagine care face cât o mie de cuvinte.

Aflați amândoi în piscină, Brigitte și iubitul ei se sărută ca doi îndrăgostiți, semn că soția lui Năstase este pregătită să o ia de la capăt.

În dreptul fotografiei vedeta a scris sugestiv „renaissance” (n.r – renașterea), scrie kanald.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Prima imagine cu timișoreanca Brigitte și iubitul ei!

  1. A cita oară o i a de la capăt ,, vedeta ,, ? Cine poate spune ? Oricum , este încă tinară, poate sa o mai i a de la capăt de vreo cite va zeci de ori , adevărul este ca în tara avem foarte multe ,, vedete ,, care în permanenta o tot i au de la alt capăt .

Lasă un răspuns