Premiere absolute la cea de-a patra ediţie Tango Cultura

Muzică. Dans. Culoare. Film. Ingrediente menite să ne poarte într-o lume în care pasiunea construieşte şi spune poveşti. Ingrediente menite să ne poarte în lumea ispititoare a tangoului, cu tot ce înseamnă el. Toate vor fi de descoperit şi de savurat vreme de două zile la Teatrul Maghiar „Csiky Gergely”, unde proiectul internaţional Tango Cultura va prinde viaţă pentru a patra oară, în organizarea Asociaţiei Tango Timişoara.

Astfel, în 6 şi 7 septembrie, sala mare a Teatrului Maghiar găzduieşte o proiecţie de film în avanpremieră, o seară de milonga şi un concert în premieră absolută în România.

Este vorba despre un eveniment muzical ce cuprinde tangouri originale semnate de compozitorul Cari Tibor, interpretate de The Tango Orchestra – Cari Tibor Project şi “ilustrate” de lucrări semnate de pictorul Andrei Medinski.

“Evenimentul va fi unul cu totul şi cu totul special, căci publicul va avea parte de proiecţia peliculei <>, care are loc la Timişoara înainte de premiera lui oficială, şi un concert inedit, o oră de tangouri originale compuse de Cari Tibor.

Premiera absolută a celor două constă în faptul că muzica lui Cari Tibor va face casă bună cu lucrările de artă semnate de Andrei Medinski, picturi care n-au fost scoase din atelier până acum şi care ilustrează perfect pasiunea care se numeşte… tango”, transmit organizatorii.

Marţi, 6 septembrie, la ora 20, are loc avanpremiera filmului “Ultimul nostru Tango” în regia lui German Kral.

Miercuri, 7 septembrie, la aceeaşi oră, este programat concertul „The Tango Orchestra” (Cari Tibor project) şi expoziţia Andrei Medinschi, iar între 21,30 şi 1, DJ Anca Madroane îi invită pe doritori la o serată dansantă, intitulată Milonga la Teatru.

Biletele se pot achiziţiona începând de mâine de la Casa Artelor sau, în ziua evenimentelor, de la Teatrul Maghiar.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns