Pregătiri intense pentru gala „Danger Superfight”

Sportivii de la clubul timişorean Ginbox iau în serios participarea la ediţia cu numărul doi a galei de kickboxing „Danger Superfight”, organizată de Ginardo Gaşpar.

Antrenamentele dure din sală sunt îmbinate cu meciuri de tip sparring la sfârşit de săptămână.

Sâmbătă, ei s-au aflat faţă-n faţă cu luptători de la alte patru entităţi sportive din oraşul de pe Bega. Organizator a fost Iguana Fight Team, celelalte cluburi care au răspuns invitaţiei fiind Şomo Kick Box, Gab Box Sânandrei, Tamashyi şi Ginbox.

„Noi am fost cu 13 copii. Sâmbătă am avut alergare de dimineaţă, apoi sparring-ul de la Iguana, iar la ora 17 antrenament. Pregătim gala din 26 martie, iar aceste sparring-uri sunt foarte utile. Ele constituie o pregătire foarte bună înainte de meciurile propriu-zise, copiii dobândesc experienţă. La antrenamentele noastre se cunosc între ei, iar la sparring-uri luptă cu sportivi noi, este altă încărcătură”, ne-a declarat antrenorul-preşedinte Ginardo Gaşpar.

Peste patru zile, clubul Ginbox va organiza, la sala proprie, un nou eveniment cu meciuri-sparring, fără decizie.

Ginardo Gaspar kickboxing„Vor fi 20 de reprize şi chemăm toate cluburile din oraş, cu copii şi seniori, începători şi avansaţi. Sparring-ul va începe la ora 12. Vom organiza, probabil, un sparring şi în următoarea sâmbătă, apoi ne vom opri, pentru că nu va mai fi mult timp până la gala Danger Superfight. Cu o săptămână înainte de eveniment vom face doar antrenamente uşoare, nu vrem să riscăm să ni se accidenteze sportivii”, ne-a mai spus Gaşpar.

Tot la sala „Constantin Jude” şi tot în data de 26 martie, înaintea galei „Danger Superfight”, el va organiza un eveniment interclub, în care vor urca în ring sportivi amatori.

„Trebuie să-i promovăm şi pe ei. Multe cluburi din ţară au anunţat că vor să participe, mi-au trimis deja listele cu numele copiilor. Vom avea şi meciuri între fete”, a adăugat Ginardo Gaşpar.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns