Poziţia a şasea, consolidată

CSU de Vest Timişoara a condus şi la şase lungimi în partida de pe teren propriu cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, contând pentru runda cu numărul 17 a Diviziei A – Seria B de handbal feminin, reuşind să se impună la trei goluri, scor 29-26, diferenţă consemnată şi la pauză, când tabela indica 18-15 în favoarea elevelor lui Sorinel Voicu.

Reputatul tehnician din vestul ţării ar vrea întăriri pe linia de nouă metri.

„Am condus tot meciul, chiar şi la şase goluri. Adversarele s-au apropiat la două lungimi, dar finalul a fost bun, am reuşit să ne impunem la o diferenţă de trei goluri. Cu această victorie, locul al şaselea este asigurat. Dacă aş fi luat echipa mai devreme, puteam fi mai sus în clasament. Avem potenţial, dar trebuie să ne întărim pe linia de nouă metri. Cantonamentul din vară a fost unul reuşit, dar atunci am luat-o de la zero. În plus, fetele nu au avut competitivitate, nu ştiau să câştige”, ne-a declarat profesorul Voicu.

Alte rezultate consemnate în runda cu numărul 17: CSU Oradea – SCM Piteşti 28-33, CSM Bistriţa – CSU Reşiţa 43-22, CSM Cetate Devatrans – CSM Slatina 32-31. Meciul dintre Naţional Braşov şi SC Mureşul Târgu Mureş se va disputa miercuri, cu începere de la ora 14. ACS Avram Iancu Arad stă în această etapă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns