Poliţistul Marian Godină a publicat pe Facebook invitaţiile la nunta sa: două cătuşe în loc de verighete/ Cine este naşul

Poliţistul Marian Godină a publicat pe Facebook invitaţiile la nunta sa. Naşul de cununie ales este Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

”Iubita mea mi-a spus că îşi doreşte nişte invitaţii de nuntă originale. Au ieşit cam aşa. Şi uite cum, deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi”, a scris poliţistul.

Invitaţia plină de umor se numeşte ”Proces verbal”, are două cătuşe în loc de verighete, iar în text se arată că părinţii şi naşii au constatat că tinerii au săvârşit următoarele: ”Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil şi au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil şi este sancţionată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieţii

Naşii celor doi sunt Traian şi Gabriela Berbeceanu, scrie mediafax.ro.

Godină a ascuns însă luna şi ziua nunţii, motiv pentru care o utilizatoare Facebook comentează: ”Şi acum în fiecare lună până în octombrie, în toate zilele de sâmbătă şi duminică din data de 10 până pe 19 o să fie cineva care te aşteaptă la ora 13 la biserică :))))) să te felicite evident :))))”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns