Poliția germană a luat o măsură dură față de românii și bulgarii care atârnă la stat. Le-a confiscat mașinile de lux cu care merg să-și ridice ajutoarele sociale

Nemții s-au săturat de românii și de bulgarii care atârnă la ajutoare sociale, dar când merg să le ridice sfidează pe toată lumea, apărând la volanul unor bolizi de lux.

Parchetul din Duisburg a finalizat o anchetă asupra celor care primesc ajutoare sociale și vin să le ridice la volanul unor mașini de lux, a scris focus.de.

Polițiștii au filat câteva sedii „Job Center” și au confiscat șapte mașini de lux. Această acțiune a celor de la Duisburg le-a dat un exemplu autorităților și din alte orașe, care promit să acționeze similar.

Mai multe persoane din cele puse acum sub acuzare s-au prezentat să-și ridice ajutorul la volanul Mercedes E-Class sau BMW seria 5. O persoană care primea ajutor de tip Hartz IV a venit cu un Mercedes CLK la Job Center.

Ulterior, în urma anchetei, a admis că deține și un Porsche, transmite antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Poliția germană a luat o măsură dură față de românii și bulgarii care atârnă la stat. Le-a confiscat mașinile de lux cu care merg să-și ridice ajutoarele sociale

Lasă un răspuns