Poli, între iureșul moldav și capcana prahoveană

După boacăna făcută în meciul cu FC Voluntari, dar și după bătălia epuizantă dusă pe terenul celor de la Iași, Poli se află acum în linie dreaptă privind pregătirea partidei de vineri (stadionul ”Dan Păltinișanu, ora 20,30), cu greu-încercata grupare a Petrolului Ploiești.

Băieții lui Florin Marin nu vor avea deloc o misiune ușoară, chiar dacă ierarhia actuală a primului eșalon vrea cu tot dinadinsul să ne mintă frumos. Mai ales că după eșecul suferit în fața formației antrenate de Ionel Ganea, e cazul să suflăm în orice iaurt. Și nu trebuie să uităm, desigur, că nici Petrolul n-a făcut o simplă figurație, duminică, în fața Viitorului lui Hagi, prahovenii aflându-se chiar la un pas de o mare surpriză. Și nu mai constituie nici un secret faptul că Ploieștiul fotbalistic, grație lotului de care dispune, are oricând abilitatea de a pune cu multă viclenie capcane!

Dincolo de toate acestea, jocul de vineri va reprezenta ultimul hop din sezonul regulat, după care vor urma crâncenele și epuizantele bătălii din play-out, pentru evitarea retrogradării. De fapt, campionatul și-a sedimentat practic ierarhia, singura necunoscută rămânând numele ultimei echipe care va juca în așa-zisa elită din play-off.

Chiar dacă n-a obținut nici măcar un punct de la reluarea stagiunii, ASA Târgu Mureș se află totuși în pole-position, pentru că are nevoie de o victorie în meciul pe care îl va susține sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la FC Botoșani.

Dacă vor învinge, Mutu și colegii lui se pot considera cu sacii în căruță, pentru că este greu de crezut că Iașiul va regăsi brusc resurse pentru a învinge pe terenul Stelei… Chiar dacă, aseară, în ultimul meci al etapei, echipa lui Gigi Becali a cedat inexplicabil în faţa celei din Voluntari (1-3) !!!


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns