Poli, egalată în prelungiri la Chiajna

Nici pe terenul sintetic al Concordiei, o echipă aflată în suferinţă, alb-violeţii n-au reuşit să smulgă trei puncte, încheind în această seară la egalitate, scor 2-2, după ce la pauză au condus cu 1-0.

Elevii lui Florin Marin au fost egalaţi în prelungirile dictate de centralul Marian Balaci, ratând obţinerea primului succes extern în actuala stagiune fotbalistică.

Elek i-a dus pe timişoreni în avantaj, scuturând plasa ilfovenilor după ce l-a driblat pe portarul Matache (min. 27). Pasa decisivă, venită de la mijlocul terenului, a purtat semnătura lui Hernandez.

Intrat la începutul părţii secunde, Răducanu a restabilit egalitatea, împingând în plasă, de lângă D. Popescu, o minge ce a traversat tot careul timişorean şi care a plecat din gheata lui Bucurică (min. 55).

Puţin a durat însă momentul bun al gazdelor. Luchin a punctat din interiorul suprafeţei de pedeapsă, după o lovitură liberă executată de acelaşi excelent pasator Hernandez (min. 58).

Apoi, ritmul jocului a scăzut, s-au înmulţit momentele de întrerupere, majoritatea dintre ele aducând cartonaşe galbene. În prelungiri, când soarta celor trei puncte părea decisă, o centrare de pe partea stângă l-a găsit pe Pena, mingea reluată de atacantul Concordiei a lovit bara şi a ajuns la Lazăr, care, fără marcaj, a îndeplinit o simplă formalitate, de la mai puţin de un metru de linia porţii poliste.

La final, bucurie moderată în tabăra ilfovenilor, pe care nu-i ajută prea mult această remiză, şi dezamăgire mare în cea a bănăţenilor, incapabili să ţină de rezultat încă un minut şi jumătate.

Florin Marin a apelat în această seară la următorii jucători: Kirschstein – Belu, Luchin, Cînu (Scutaru ’39), D. Popescu – Sarmov, Llorente – Hernandez (Melinte ’90), Zicu (Croitoru ’29), Curtean – Elek.

Poliştii Zicu şi Cînu au părăsit terenul accidentaţi, la fel şi Mamele, de la formaţia din Chiajna, în urma unei lovituri cu cotul a lui Sarmov în ultimele secvenţe ale actului inaugural, fundaşul de 30 de ani al gazdelor fiind luat cu ambulanţa de pe teren şi transportat la spital.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns