POLI – DINAMO e sâmbătă! ZICU este apt de joc

Florin Marin îl are la dispoziţie pentru meciul de sâmbătă seară cu Dinamo Bucureşti şi pe Ianis Zicu. Absent de pe teren de aproape două luni, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lotul grupării ACS Poli s-a refăcut complet după accidentare şi poate fi folosit contra „câinilor roşii”.

Sunt însă probleme cu Georgi Sarmov, Cristian Bărbuţ şi Dorin Goga, indisponibili din cauza unor probleme medicale, dar şi cu Gabriel Cânu, schimbat în minutul 72 al confruntării cu FC Botoşani, din cauza unei accidentări.

„Dinamo este o echipă bună, care îmbină cu succes tinereţea unor jucători ambiţioşi cu experienţa altora. Opt goluri primite este foarte mult pentru Dinamo, o formaţie bine organizată. Va fi totuşi un meci greu, se va juca la intensitate maximă! S-au schimbat multe de când am fost eu acolo, sunt alţi jucători şi alt patron. Ei încearcă să ajungă la performanţele de atunci, dar nu este un lucru uşor. Pe suporteri îi aştept în număr cât mai mare la stadion. Vrem să fie alături de noi, avem nevoie de sprijinul lor. Sarmov, Bărbuţ şi Goga sunt în continuare accidentaţi, iar Cânu este incert. Zicu a intrat în programul normal de pregătire şi ar putea face parte din lot. El este un jucător care poate face diferenţa”, a declarat Florin Marin.

Meciul dintre ACS Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 20,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Etapa a 17-a a Ligii I demarează vineri cu partidele CSMS Iaşi – Pandurii Târgu Jiu (ora 18) şi Viitorul Constanţa – Astra Giurgiu (ora 20,30).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns