Petrecere mare într-o comună din Timiş. Tinu Veresezan şi alţi artişti îndrăgiţi vor întreţine atmosfera

Astăzi şi mâine, e mare sărbătoare într-o localitate timişeană, care se bucură de o nouă ediţie a Zilelor comunei. Deschiderea oficială a manifestării de la Biled va începe astăzi, la ora 14,30, cu primirea oaspeţilor la sediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, spaţiu ce găzduieşte şi o expoziţie prilejuită de cei 90 de ani de la înfiinţarea formaţiei de pompieri voluntari din Biled.

La ora 16, cei din echipa actuală a remizei vor fi protagoniştii unei parade ce va traversa centrul comunei, iar căminul cultural din localitate va găzdui, la ora 17. o adunare festivă.

La ora 18 începe programul artistic susţinut de invitata Ramona Miheţ, împreuna cu formaţia, iar seara va continua, după ora 20, cu Balul Pompierilor-Kerwei.

O paradă a portului popular german va însufleţi mâine, de la ora 9, străzile Biledului în zi de Kerwei. La ora 11 va avea loc slujba religioasă la biserica catolică, urmând ca la ora 17 să înceapă programul cultural-artistic.

Publicul va avea ocazia de a-i aplauda pe membrii Ansamblului „Busuiocul” din comuna arădeană Sântana, condus de Ilie şi Paul Paşca, dar şi pe interpreţii Paula Pasca, Gina Covaci, Viorel Leric şi Zorica Savu.

Cireaşa de pe tortul sărbătorii va fi recitalul pe care-l va susţine în faţa oamenilor de la Biled, la ora 19, îndrăgitul solist de muzică populară şi de petrecere Tinu Veresezan, o prezenţă mereu aşteptată cu nerăbdare pe scenele din Banat.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns