Petre Ivanovici: „Nu mai avem şanse la play-off, dar sper să încheiem sezonul în primele opt”

Sezonul 2015-2016 a început cum nu se poate mai bine pentru fotbalistul timişorean Petre Ivanovici şi actuala sa echipă, FC Botoşani.

Fostul jucător de la Auto a punctat în Europa League contra georgienilor de la Ţhinvali, iar echipa din nord-estul ţării a obţinut calificarea în turul următor la prima participare într-o cupă continentală.

A urmat, însă, un început sub aşteptări în Liga I şi o inevitabilă schimbare de antrenor. Leo Grozavu a fost înlocuit cu Cristi Pustai, mutare ce a adus rezultatele mult-dorite, FC Botoşani încheind anul cu patru victorii consecutive.

Ivanovici a punctat de trei ori în 11 apariţii pe dreptunghiul verde în elită, scuturând şi plasa lui Poli Timişoara, într-un 1-1 ce a avut loc în a doua zi a lunii noiembrie pe „Municipalul” botoşănean.

El speră ca echipa sa să încheie actuala stagiune fotbalistică pe şapte sau pe opt.

„Startul sezonului a fost destul de bun. Am început cu o calificare în Europa League, iar în Liga I am obţinut două egaluri. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat, n-am reuşit să mai câştigăm… Am schimbat antrenorul, am reuşit o victorie cu Craiova şi ne-am revenit uşor-uşor, încheind anul cu patru victorii. Nu ştiu dacă a fost vorba despre oboseală, ne-am pregătit bine din punct de vedere fizic. Au fost însă schimbări la nivelul lotului. Mulţi au fost daţi afară, au venit alţi jucători, probabil că asta a fost problema. Vrem să începem în 2016 aşa cum am terminat anul trecut. Din păcate, nu mai avem şanse să prindem play-off-ul şi ne vom bate în play-out, unde sper să terminăm ca şi în sezonul trecut, de la locul opt în sus. În 10 ianuarie avem programată reunirea, urmează vizita medicală şi apoi vom sta în cantonament, cel mai probabil la Gura Humorului, după care vom pleca în Antalya”, ne-a declarat Petre Ivanovici, referindu-se apoi la Poli Timişoara, echipă pe care o va întâlni din nou în faza play-out a Ligii I: „Poli este o echipă destul de bună, a reuşit să ne bată la Timişoara şi am făcut un egal cu ei acasă. În play-out se poate întâmpla orice, este complicat”.

Foto: ADRIAN PÎCLIŞAN


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns