Pedofil român, arestat în Spania. Abuza doar fetiţe românce

Un pedofil român a fost arestat în sudul oraşului Madrid, fiind acuzat că a violat cel puţin cinci fete cu vârste cuprinse între cinci şi şapte ani, pe care le-a filmat şi a postat mai apoi înregistrările pe un site dedicat pedofililor, relatează ABC Spain, într-un material preluat de gandul.info .

Românul în vârstă de 46 de ani este tatăl a doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 10 ani. Poliţia spaniolă l-a catalogat ca fiind „unul dintre cei mai periculoşi prădători din Spania”.

Agenţii din Grupul I pentru Protecţia Copilului l-au identificat pe pedofil după ce au urmărit mai multe videoclipuri din baza de date ICSE (Exploatarea sexuală a copiilor), administrată de Interpol.

Aceştia au identificat în înregistrări mai mulţi copii români. Deşi copiii vorbeau română, investigatorii au identificat mai multe dovezi conform cărora violurile au avut loc în Spania.

„Nu erau dovezi evidente, dar au reuşit să ne ghideze în locul corect”, au declarat reprezentanţii Poliţiei, care au identificat mai apoi locaţia exactă a înregistrărilor, un atelier auto din sudul Madridului.

Anchetatorii au identificat un tatuaj pe mâna pedofilului, care i-a ajutat să îl găsească mai repede pe atacator.

Acesta a fost arestat în drum spre muncă. Este acuzat de abuz sexual, producţie şi distribuţie de pornografie infantilă.

În urma discuţiilor cu părinţii victimelor, poliţiştii au aflat că după ce îşi alegea victima, de obicei în supermarketuri, românul se împrietenea cu părinţii copiilor şi stabilea întâlniri de joacă între viitoarele victime şi copiii săi.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns