Pe „plaja“ din Parcul Rozelor debutează Naționalele de Beach-volley

Luna iulie se anunță una de foc, și la propriu și la figurat, cel puțin pentru toți timișorenii care iubesc voleiul în general, și cel de plajă în special, pe nisipul care s-a reîntors în Parcul Rozelor urmând să se desfășoare nu mai puțin de trei turnee importante, urmate, în august, de turneul satelit CEV dotat cu premii de 7.500 de euro.

Până atunci, însă, spectatorii care, speră organizatorii, vor forma o prezență substanțială la baza de beach-volley de pe malul Begăi, au posibilitatea să urmărească meciurile Campionatului Național de seniori (masculin și feminin), ale Beach Volley U20 Balkan Championship, competiție internațională destinată, de asemenea, atât băieților, cât și fetelor, precum și ale Campionatului Național de Cadeți-Juniori, întrecere ce reunește tineri și foarte tineri sportivi și sportive.

Primii vor intra în scenă participanții la Naționalele de seniori, care debutează chiar astăzi după -amiază, odată cu disputarea calificărilor pentru tablourile de 16 echipe, atât la fete cât și la băieți.

Printre formațiile aliniate la start se regăsesc nume cu greutate ale acestei discipline, turneul înregistrând însă și câteva absențe notabile, cu Ioana Ordean, campioana de anul trecut, cap de listă.

O accidentare o împiedică pe Ordean să-și apere titlul, cealaltă jumătate a perechii victorioase în 2014, Adriana Melniciuc, urmând să evolueze alături de Sorina Buz, la rândul ei o multiplă medaliată.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns