Patru puncte în două meciuri

Două luni şi jumătate au aşteptat fotbaliştii timişoreni pentru cel de-al patrulea succes în Liga I. După 1-0 cu Steaua, în 13 septembrie, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, elevii lui Florin Marin au strâns cinci remize şi trei înfrângeri în campionat, luându-şi gândul de la o prezenţă în play-off.

Sâmbătă, ei au revenit pe căi victorioase, 2-0, tot pe marele oval din sudul oraşului de pe Bega, în duelul cu vicecampioana ASA Târgu Mureş. Golurile au fost marcate de Luchin (min. 45, cu capul după o lovitură liberă executată de Hernadez) şi Rufino (min 86, a trimis mingea în plasă de la un metru).

ACS Poli şi-a refăcut moralul în urma acestui succes clar, în care a fost salvată în câteva rânduri de portarul Kirschtein, şi a abordat cu multă încredere partida cu CSU Craiova, din runda a 20-a, intermediară.

Astăzi, în Bănie, timişorenii au smuls o remiză, 1-1, rezultat consemnat şi în tur, putând obţine, ca în multe alte rânduri, mai mult.

Hernandez a punctat dintr-un penalty scos de Curtean (min. 42), însă oltenii au egalat prin Nuno Rocha (min. 57, a atacat mingea la colţul scurt, de lângă Cânu, după o centrare de pe partea stângă a lui Bancu).

Polistul Melinte a văzut roşu în faţa ochilor pentru cumul de galbene (min. 68) şi va rata partida de sâmbătă cu Viitorul lui Hagi. Accidentat în confruntarea cu ASA Târgu Mureş, Scutaru a forţat şi s-a lovit şi în meciul de la Craiova, în minutul 26, la un duel aerian cu Nuno Rocha, fiind transportat cu ambulanţa la spital.

În duelul cu ASA Târgu Mureş, Florin Marin a apelat la următoarea formulă: Kirchstein – Luchin, Scutaru (Cânu ’77), Melinte, D. Popescu – Ov. Popescu, Llorente – Bărbuţ, Zicu (Rufino ’81), Hernandez – Elek (Sarmov ’73).

Astăzi, la Craiova, s-au aflat pe teren următorii polişti: Kirschtein – Melinte, Luchin, Scutaru (Cânu ’30), D. Popescu – Ov. Popescu, Llorente – Hernandez (Belu ’72), Zicu, Curtean – Rufino (Sarmov ’64).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns