Partidă cu „cântec” la Turda

Învinsă aseară cu 29-25 (14-11) pe terenul Potaissei Turda, echipa-fanion de handbal masculin a Timişului a criticat prin două voci prestaţia arbitrilor bucureşteni Şerbu şi Vasilescu. Poliştii le-au reproşat acestora faptul că nu au reacţionat prompt la durităţile gazdelor.

În primul minut, Savici, de la Turda, l-a lovit pe Grigoraş, gest ce putea fi sancţionat cu cartonaş roşu direct, conform bănăţenilor. Verdictul a fost prea blând, spre nemulţumirea celor echipaţi în alb-violet: eliminare de două minute. Durităţile au continuat, aspect reproşat şi la pauză celor doi arbitri.

Evoluţia scorului a fost favorabilă celor de la Potaissa. În minutul 40, Politehnica a recuperat handicapul ce o despărţea de adversara ei, însă echilibrul s-a menţinut pentru un timp scurt, Turda luând din nou un avans confortabil, 25-21 în minutul 50, diferenţa de patru lungimi păstrându-se până la final.

Antrenorul secund al echipei timişorene, Atilla Horvath, a spus că la Turda condiţiile au fost extrem de dificile pentru ca alb-violeţii să reuşească un rezultat pozitiv. Elocventă în acest sens a fost şi declaraţia interului polist Iulian Halcă la conferinţa de presă de după meci: „A fost un calvar din toate punctele de vedere!”.

Principalii marcatori în alb-violet au fost Chikovani (8g) şi Grigoraş (5g). De la Politehnica a lipsit din nou extrema Mihai Timofte, suspendat în urma cartonaşului roşu primit la Odorheiu Secuiesc. El va reveni în următorul meci al grupării timişorene, programat duminică, de la ora 18,30, tot în deplasare, cu CSM Ploieşti. Poliştii nu s-au mai întors acasă, plecând de la Turda în oraşul aurului negru.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns