Ovidiu Pănăzan a luat marele trofeu la „Cupa Timişoara – Tonik Gym”

De ziua sa de naştere, secretarul general al Federaţiei Române de Powerlifting, Ovidiu Pănăzan, şi-a făcut un frumos cadou.

Sportivul albaiulian a câştigat marele trofeu al „Cupei Timişoara – Tonik Gym”, competiţie de împins din culcat ajunsă la ediţia cu numărul patru şi organizată de titratul sportiv bănăţean Sorin Cazacu prin clubul care-i poartă numele.

Sâmbătă, la împlinirea vârstei de 40 de ani, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, Pănăzan a câştigat categoria de greutate la care a participat, 83 de kilograme, luând şi openul celor care au concurat în echipament specific de powerlifting, cu 235 de kilograme pe bară la cea mai bună încercare.

Al doilea în clasamentul general a fost bihoreanul Florin Lupaş, elevul său, iar pe poziţia a treia s-a clasat bulgarul Timo Benev.

„A fost un concurs deosebit, îl felicit pe organizator, Sorin Cazacu, de la CS Caza Powerlifting Timişoara. Mulţumiri pentru sprijin acordat Consiliul Local Timişoara, Consiliului Judeţean Timiş şi celorlalţi sponsori. Mai mult mă bucur că un elev de-al meu a reuşit să ia al doilea loc la open şi să ridice o greutate destul de mare, competitivă cu cele ridicate la campionatele europene şi mondiale. Este munca lui Florin, parţial şi a mea, progresul său din ultimul an este extraordinar de mare şi mă bucur pentru el”, ne-a declarat Ovidiu Pănăzan.

El ne-a vorbit şi din perspectiva funcţiei de secretar general al Federaţiei Române de Powerlifting: „Suntem extrem de bucuroşi din punctul de vedere al rezultatelor internaţionale. Am reuşit să obţinem şase medalii la campionatele europene, două prin timişoreanul Alexandru Cazacu, la juniori, în Ungaria, apoi, la mondialul aceleiaşi categorii de vârstă, tot el obţinând alte trei medalii. Şi o sportivă din Bacău a urcat pe podium, avem în total şase medalii la cel mai înalt nivel plus multe alte clasări pe podium la europenele de masters prin Sorin Cazacu şi alţi sportivi. La powerlifting vin şi tinerii, şi cei aparent trecuţi de vârsta practicării sportului, ceea ce ne bucură extrem de mult, mai ales că acest lucru nu este des întâlnit în alte ramuri sportive. Suntem pe drumul cel bun”.

Alexandru CazacuSorin Cazacu nu a participat la ediţia din acest an, dar a făcut-o fiul său, Alexandru, învingător la categoria 93 de kilograme şi stabilind cu acest prilej un nou record personal: 200 de kilograme împinse de la piept.

„Sunt foarte mulţumit, a fost un număr record de concurenţi, am reuşit să aduc şi sportivi din Bulgaria de calibru mondial, printre ei şi un vicecampion european de seniori. Mulţumesc Consiliului Judeţean Timiş şi Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş, care ne-au finanţat această competiţie, precum şi Casei de Cultură a Studenţilor, care ne-a oferit sala în mod gratuit. A fost un concurs cu rezultate mari şi cu premii frumoase. Fiul meu m-a uimit din nou, a reuşit un nou record personal. Şi Dimitrije Jovanovici a făcut un record personal, cu 230 de kilograme”, ne-a spus, la rândul său, Sorin Cazacu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Ovidiu Pănăzan a luat marele trofeu la „Cupa Timişoara – Tonik Gym”

  1. Acest secretar Ovidiu trebuie sa dispara din conducere. Un indvidios la fel ca besina Cazacu. La internationale merg sportivi pe ochi frumosi si pupincuristi.

  2. Ce de dume proaste aici! Nu a depasit nimeni nici un record. Besica mica s-a cacat pe el cu 160 de kg, dupa care i-a pus 200 pe bara si l-a ajuat cam 40-50 de kg din spate. Jovanovici la fel, s-a cacat pe el la 210, cu mare ajutor a facut 230, Lupas era sa-si scape bara in cap, a uitat cel din spate sa l ajute suficient. Saracii bulgari , veniti de la 700 de km , furati urat, executari corecte, nici o sansa. O sa mai vina strainii cand latra ciorile. De aia nu mai vin nici ungurii, nici sarbii. NU SUNTEM COMPETITIVI DELOC!
    Suntem 0 in europa si lume la powerlifting, complet opus ce ce-i incoarda media. Si suntem 0 chiar din cauza asta, nu stim ce este fair-playul, ne incordam cu ce nu e al nostru, FURAM!

Lasă un răspuns