Ousmane Gueye: „Voi merge acolo unde voi juca mai mult”

Situaţia extra-comunitarilor din lotul divizionarei secunde Şoimii Pâncota l-a făcut pe Ousmane Gueye, fost jucător la echipele timişorene Poli şi Auto, să-şi dorească o nouă echipă.

Tânărul fotbalist senegalez, nimeni altul decât fratele lui Mansour Gueye, aparţine de UTA Bătrâna Doamnă până în 2017, astfel că soarta sa va fi decisă de trupa care luptă pentru promovare în eşalonul de elită al fotbalului românesc.

„Problema este că la echipă sunt trei jucători extra-comunitari, eu, Issa şi Traore, şi numai doi au voie pe listă. Am avut încredere că va fi mai bine. Am jucat puţin, doar în cinci meciuri. Jucam bine, apoi iar stăteam pe bancă, pentru că Issa este căpitan, iar Traore poate evolua şi ca mijlocaş, şi ca fundaş. Mi-a fost greu, dar ştiu că va veni un moment când va ieşi soarele şi pentru mine. Nu mai pot sta acolo, pentru că este greu să joci la o echipă cu trei extra-comunitari în lot. Voi merge acolo unde voi evolua mai mult, pentru că am nevoie de cât mai multe meciuri. Cu UTA mai am contract până în 2017. UTA ştie ce va întâmpla cu mine. Important este să mă pregătesc zilnic. Eu nu am vacanţă, lucrez tot timpul”, ne-a declarat Ousmane Gueye, un fan declarat al dispozitivelor TRX.

El ne-a vorbit şi despre fratele său Mansour, care evoluează în prezent în Arabia Saudită: „Mansour este bine, a fost şi el recent în România, dar a plecat acasă. El joacă în Arabia Saudită, acolo se află în al doilea an la Hajer. Nu am la fel de mulţi bani ca el, dar sunt bine, am încredere, ştiu că voi ajunge acolo unde îmi doresc”.

Tehnicianul Ionuţ Popa are sub comandă la Şoimii Pâncota trei fotbalişti extra-comunitari, pe ivorianul Souleymane Traore şi pe senegalezii Issa Thiaw şi Ousmane Gueye.

Foto: liga2.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns