Orașul în care oamenii au ales o pisică pentru postul de primar

În Omena, locuitorii s-au săturat de politicieni și au ales să fie conduși de patrupede. De acum, orășelul din Michigan, Statele Unite, va fi condus de o pisicuță numită Sweet Tart (Tartă Dulce).

Ba chiar mai mult, la alegeri au intrat în cursă doar animale.

Potrivit revistei People, cei care au candidat pentru funcția de primar al orașului Omena au fost: două pisici, un păun, o găină, o capră și 13 câini.

Sweet Tart, în vârstă de nouă ani, a primit cele mai multe voturi din partea locuitorilor și este acum primar în Omena.

„Reprezint tot ce este mai bun în Leelanau County cu tartă dulce cu cireșe. Am experiență în guvernare/ supervizare în gospodărie.

Și cum am fost vice primar timp de trei ani și mi-am îndeplinit toate îndatoririle, știu că mă pot descurca foarte bine în poziția de primar”, a scris Sweet Tart în profilul candidatului, explicând de ce merită să fie primar.

Toate profilurile candidaților au fost încărcate pe website-ul orașului, iar votarea s-a făcut online, deschisă către toți iubitorii de animale din lume, care au vrut să participe în procesul de alegeri, conform antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Orașul în care oamenii au ales o pisică pentru postul de primar

  1. Daaa ,Daneee daca astia au ales o pisica, primar vorba ta noi deja avem Gandacii de bucatarie alesi cu portofoliu in guvern.😂

  2. Pun pariu ca pisica nu a comandat pavoazarea portilor de intrare in oras pentru a le face criminale, nu a sufocat orasul cu semafoare ciudate, nu a cheltuit bani pe vaporase inutile, nu a visat la metrou ca sa sifoneze bani in studii de fezabilitate, nu a comandat fantani cantatoare si nici nu a taiat copaci vechi. Deci, de ce nu? Avem si noi pisici, caini, sau gandaci de bucatarie.

Lasă un răspuns