Operațiile estetice au schimbat-o. Timişoreanca Alina Vidican a ajuns de nerecunoscut

Operațiile estetice au schimbat-o complet. Nu a mai rămas aproape nimic natural din fosta soție a lui Cristian Borcea, Alina Vidican. La 32 de ani, timișoreanca și-a schimbat aproape complet înfățișarea prin intervenșiile ghirurgicale făcute în ultimul timp.

Pentru că a suferit groaznic după despărțirea de fostul acționar de la Dinamo, Alina Vidican a decis să recurgă la o serie de operații estetice al căror preț atinge ușor 100.000 de euro.

Așadar, Alina a intervenit asupra pomeților, și-a înlocuit silicoanele, și-a facut rinoplastie, și-a ridicat, estetic, buricul, ea considerând ca cele două nașteri i-au afectat corpul. În plus, potrivit Wowbiz, blonda a vrut să aibe un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat la di nou la ajutorul medicilor esteticieni, intervenție ce i-a golit buzunarele cu aproape 10.000 de euro.

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristian Borcea și au împreună doi copii, Gloria Elena Borcea și George Alexandru Borcea, scrie evz.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns