Om de afaceri împușcat în cap de soție. Anchetatorii au rămas șocați când au aflat motivul

Un om de afaceri a fost împușcat în cap chiar de soția sa. Oamenii legii au fost însă de-a dreptul șocați când au aflat adevăratul motiv.

Cuplul din Florida a început să se certe din cauza unei căutări pe Google, iar cearta a degenerat în violență, iar mai târziu în crimă. Tony Brown, un cunoscut om de afaceri, a fost descoperit într-o baltă de sânge în casa sa din Fernandina Beach, după ce soția sa, Lawanda Brown, în vârstă de 57 de ani, l-a rănit.

Bărbatul de 58 de ani, care deține o agenție de consultanță, a fost nominalizat în 2001 de președintele George W. Bush pentru un post în Departamentul de trezorerie a Statelor Unite.

CITEŞTE ŞI: Lovitură de teatru la fosta RATT. Societatea are o nouă conducere

Cuplul a început să se certe pentru un proiect la care lucra împreună. Lawanda Brown susține că soțul său i-a cerut să caute pe Google un model de proiect, dar s-a enervat din cauza tonului cu care i-a cerut-o.

Femeia susține că tot ce își mai amintește este că soțul a ieșit din cameră. Restul este în ceață. Bărbatul a murit câteva ore mai târziu la spital, scrie antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns