Olimpia Făget vine la Cupa de Iarnă

Handbalul este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi la Făget.

Echipa locală, ASŞ Olimpia, a participat în Campionatul Judeţean Timiş, la feminin, retrăgându-se în vară dar continuând antrenamentele sub comanda antrenorilor Tiberiu Manea şi Dan Nicolescu.

Şi este aşteptată la ediţia inaugurală a Cupei de Iarnă, urmând să beneficieze de o invitaţie din partea Asociaţiei Judeţene de Handbal Timiş.

„Echipa activează de doi-trei ani în campionat, Consiliul Local Făget plăteşte transportul sportivelor, achitând şi o remuneraţie pentru fostul antrenor, Alexandru Fulop. Sunt mulţumit că fetele fac mişcare, este un lucru bun. Ele sunt din Făget şi din satele aparţinătoare”, ne-a declarat primarul Marcel Avram.

Profesorul de educaţie fizică şi sport Tiberiu Manea, care ocupă şi funcţia de „principal” al Olimpiei, ne-a spus următoarele: „Deşi echipa nu mai este înscrisă în campionat, ne pregătim pentru competiţii şcolare şi diverse parteneriate, a apărut şi această Cupă de Iarnă pe care ne-o propune domnul preşedinte Florin Toacă… Fetele sunt de la Liceul Teoretic Traian Vuia şi au vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani. Eu am jucat handbal în facultate, nu la nivel înalt. Nu am specializarea handbal, dar mă pasionează ideea de mişcare, de sport. Am făcut mai mulţi paşi şi în cele din urmă am ajuns să avem o echipă înscrisă în Campionatul Judeţean Timiş. Este o emulaţie frumoasă în şcoală, predăm handbalul de la clasa a 5-a la clasa a 8-a”.

La Cupa de Iarnă rezervată echipelor de pe semicerc va participa, tot în baza unei invitaţii, şi AS Leu Giarmata, care, mai mult, şi-a anunţat intenţia de a se înscrie în viitoarea ediţie a Campionatului Judeţean Timiş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Olimpia Făget vine la Cupa de Iarnă

Lasă un răspuns