Ofertă fabuloasă primită de timişoreanca Sandra Bachici de la o televiziune! Mutu nici nu a vrut să audă…

A trecut prin doua casnicii, cu Alexandra si cu Consuelo, insa deceptia divortului nu l-a rapus pe Adrian Mutu, ba din contra. Din 2013, de cand s-a separat de sotia sud-americana, fotbalistul a fost intr-o continua cautare de iubire, schimband femeile de la o saptamana la alta.

Sandra BachiciInsa, in urma cu sase luni, „Briliantul” s-a indragostit nebuneste de o tanara de 19 ani, din Timisoara, manechin de profesie, Sandra Bachici.

La inceputul relatiei, nici macar apropiatii nu credeau ca povestea lor va dura prea mult. Timpul, insa, a trecut, iar Adrian si Sandra s-au mutat deja impreuna si se comporta ca o adevarata familie. Mai mult, de curand, Briliantul” a cerut-o de sotie pe focoasa bruneta, daruindu-i un inel cu diamante.

Desi pare fericita din cale afara, Sandra Bachici nu are insa o viata chiar de poveste. Pentru a putea fi alaturi de Adrian Mutu, ea a renuntat la prietene, la iesirile in oras, ba chiar si la cariera. De curand, frumoasa bruneta a primit o propunere de a prezenta o emisiune de sport la un post TV, insa, desi a fost incantata de idee, ea a refuzat mai apoi propunerea:

„Mutu nu a lasat-o. Nici nu a vrut sa auda de asa ceva, ca ea sa isi gaseasca un loc de munca, mai ales unul atat de vizibil, sa intre in contact cu sportivi, oameni de afaceri. A spus clar ca nu. El o vrea pe Sandra numai pentru el, vrea sa o stie mereu la cheremul lui, langa el. Ei sunt impreuna aproape in permanenta, sunt de nedespartit”, a declarat un apropiat al Briliantului, pentru CANCAN.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Ofertă fabuloasă primită de timişoreanca Sandra Bachici de la o televiziune! Mutu nici nu a vrut să audă…

  1. Foarte bine din partea ambilor.Mutu se va muta in Timisoara si va juca la una din
    cele trei Poli(avem un Poli in „A”,una opin „c” si rezerva celei din „A”)Se va creia si un
    Poat de comentator sportiv la TVR Timisoara.

Lasă un răspuns