Obiectiv deja realizat pe semicerc >> Politehnica Timişoara – Dunărea Călăraşi 31-26 (13-12)

Peste o mie de timişoreni i-au împins în această seară pe handbaliştii alb-violeţi spre cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga Naţională.

Într-o atmosferă caldă, specifică marilor echipe, cu o parte a galeriei prezentă pe o margine a tribunei şi cu toată lumea cântând pentru favoriţii din teren, elevii lui Pero Milosevici nu puteau rata al 13-lea succes stagional, unul care le asigură, deja, prezenţa în play-off.

A fost 31-26, la pauză 13-12, în duelul cu Dunărea Călăraşi, formaţie pregătită de Aihan Omer, fost „principal” al marii rivale reşiţene, care ne-a făcut, de multe ori în ultimul deceniu, să părăsim trişti sala „Constantin Jude”, gândindu-ne care o fi reţeta pentru a-l învinge pe cel care a preluat şi naţionala de seniori.

Astăzi, experimentatul antrenor cu origini tătare a fost cel care n-a priceput ce se întâmplă pe parchet. Accidentaţi, Fenici şi Daskaloski au strâns din dinţi şi au pus umărul la realizarea matematică a obiectivului, pătrunderea în prima jumătate valorică.

Timofte a scuturat de 11 ori plasa adversă, ceilalţi marcatori în alb-violet fiind Chikovani (6g), Halcă (5g), Fenici (4g), Ştefan (2g), Lasica (2g) şi Santeiu (1g).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns