O VEDETĂ Pro TV, născută şi şcolită la TIMIŞOARA, execută silit o firmă

Un star de la Pro TV, născut şi şcolit la Timişoara, este implicat în insolvenţa unei firme renumite. Vedeta a luat o decizie extrem de importantă.

Florin Călinescu este implicat în procesul de insolvenţă al firmei Dafora Group SA Sibiu. Firma lui Călinescu a demarat procedurile de executare silită a bunurilor DAFORA GROUP SA, acestea au fost suspendate (de instanţă) la un moment dat, dar la ora actuală “executorul judecătoresc poate continua executarea silită a bunurilor imobiliare care au garantat executarea contractului de credit, urmărind cu prioritate stingerea creanţei pe care o deţine creditoarea FLORIN CĂLINESCU MEDIA COMPANY IMPEX SRL”, după cum se precizează în documentaţia depusă la Dosarul nr.835/85/2016. Considerând că această executare ar putea duce la valorificarea imobilelor la preţuri inferioare celor de piaţă, DAFORA GROUP SA a solicitat aplicarea Legii 85/2014, anunţă supervizor.ro.

Firma lui Călinescu nu este singurul creditor important al companiei lui Gheorghe CĂLBUREAN, datoriile totale ale DAFORA GROUP SA fiind aproximate la 22,89 milioane lei. Interesant este faptul că, spre deosebire de alţi creditori, FLORIN CĂLINESCU MEDIA COMPANY IMPEX SRL nu a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă (nu avea niciun interes, urmărea executarea silită), dar a declanşat-o, obligând debitoarea să se ceară singură în insolvenţă.

Sursa: stiripesurse.ro

Foto: evz.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns