O timişoreancă a cucerit America! S-a măritat cu bărbatul care administrează Statuia Libertății

Povestea e cât se poate de banală în aparență. Iasmina Milutinovici a renunțat în mod voluntar la a face o carieră în România, după ce a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică din Timișoara și a pornit să-și construiască viitorul în alte zări ale lumii.

Activitatea de Public Relations din timpul verii de la un club de noapte din Grecia, după cum notifică în rezumatul carierei sale de pe LinkedIn, a ajutat-o probabil pe Iasmina să se perceapă drept cetățean universal și Timișoara natală nu i-a mai oferit suficient spațiu pentru dezvoltare personală.

CITEŞTE ŞI: Reacţie după accidentul de pe autostrada Arad-Timişoara: „Trăiesc într-o ţară de proşti”

Astfel a ajuns în SUA iar primul loc de muncă a fost ca Hostesse în cadrul companiei care administrează activitatea din jurul Statuii Libertății, poate cel mai cunoscut simbol american.

Bradford Hill, proprietarul companiei, ai cărui bunici vindeau gustări pe insula Ellis, locul în care este construită statuia, n-avea cum să nu remarce calitățile profesionale ale Iasminei, blondă, ochi albaștri, picioare, sâni…

Și, exact ca în Luceafărul, o vede azi, o vede mâine, astfel dorința-i gata – a făcut-o Social Media Manager, adică fata cu Facebook-ul, apoi Corporate Communications Officer.

”Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine. Eu l-am sărutat prima, la acel concert.

CITEŞTE ŞI: Atenţie timişeni! Hoţii au o nouă metodă de a pune mâna pe lucrurile voastre

M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă şi nu îi ceream să îmi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deşi iniţial se opune.“, a declarat Iasmina Milutinovici.

Și cum toate astea nu erau de ajuns, a mai cerut-o și în căsătorie… Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill s-au căsătorit la începutul lunii iunie la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami.

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, credem că acest lucru nu a contat în fața sentimentelor și că această împreunare va contribui la stângerea relațiilor între poporul român și cel american, ca un exemplu pentru alte fete, care cred în visul american, și care cred cu tărie că doar învățătura te poate aduce exact în locul în care dorești.

”Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Nu au suficientă experienţă pentru a şti cum să trateze o femeie, dar domnii mai în vârstă ştiu cum să facă o femeie să se simtă ca atare.

Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă şi cu siguranţă nu face parte din viaţa noastră de zi cu zi“, mai spune Iasmina.

Tânăra a recunoscut însă că nu de aceeaşi părere au fost părinţii ei – tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale din Timişoara.

”Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că este vorba de o fază şi nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoscă şi să-şi dea seama ce fiinţă uimitoare e, au înţeles de ce m-am îndrăgostit de acest om.

Am înţeles de ce părinţii mei şi-au făcut griji, dar acum sunt încântată că ei, la fel ca prietenii şi ceilalţi membri ai familiilor noastre, văd că suntem potriviţi unul pentru celălalt.fiecare zi din viaţa noastră împreună a fost minunantă“, a mai declarat Iasmina Milutinovici, conform 3dots.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “O timişoreancă a cucerit America! S-a măritat cu bărbatul care administrează Statuia Libertății

  1. Titlul e tendentios, rautacios ! Nimeni nu are dreptul sa stabileasca reteta fericirii pentru sau in locul altuia. In studiile de specialitate ( sociologia familiei) acest tip de cuplu este clasificat ca fiind foarte raspandit.

Lasă un răspuns