O tânără din România e noua senzaţie a muzicii trance şi viitoarea soţie a DJ-ului Markus Schulz

Viitoarea soţie a celebrului DJ Markus Schulz, românca Adina Butar (32 de ani), este una dintre revelaţiile noului val de artiste din muzica trance. Cei doi se vor căsători vara viitoare, la Ibiza, dar cuplul intenţionează să-şi ridice o casă şi în România.

CITEŞTE ŞI: Statul, pregătit să intre cu bocancii în asociaţiile de proprietari

Pasionată dintotdeauna de muzică, Adina a lucrat încă din liceu la un post de radio din Deva, oraşul ei natal. Câţiva ani mai târziu, tânăra a ales Facultatea de Jurnalism şi intenţiona să urmeze o carieră în televiziune. Nu s-a întâmplat aşa, pentru că pasiunea pentru muzică a fost prea mare, iar ulterior avea să-i poarte paşii pe marile scene ale lumii.

„În timpul liceului am lucrat la Naţional Fm Deva, aproximativ trei ani. Îmi amintesc că în clasa a XII-a mergeam la liceu de la 8.00 şi mereu mă învoiam de la ultima oră pentru că trebuia să ajung la radio. Aveam emisiune de luni până vineri de la 14.00 la 18.00, «Super Drive» se numea.

Iar în timpul emisiunii, între intervenţii, cântam mereu piese trance.

CITEŞTE ŞI: Cristi Borcea îi ia afacerile Mihaelei și i le dă Valentinei! Tot la ea a ajuns şi hotelul din Timişoara

Îmi amintesc că pe vremea aceea erau în vogă 4 Strings cu «Take me away», Dido, ATB, Chicane, Paul Van Dyk şi Markus Schulz, etc.

Dacă mi-ar fi spus cineva în perioada respectivă că cei pe care îi ascultam îmi vor fi prieteni foarte aproapiaţi şi ne vom întâlni mereu în turnee în toată lumea, probabil i-aş fi spus că visează“, îşi aminteşte Adina.

CITEŞTE ŞI: Surpriză (ne)plăcută pentru o tânără, la Timişoara

Tot în perioada liceului a înfiinţat o trupă de trei fete. „Una dintre fete era colega mea de bancă, Monica, iar cealaltă Celia. Cântam la baluri de boboci sau la petreceri. Aşa au fost primii paşi din carieră, aveam doar 16 ani“, adaugă tânăra.

Lansată pe piaţa muzicală din SUA În urmă cu şase ani, viaţa Adinei a luat o turnură spectaculoasă.

În 2012, s-a remarcat cu piesa „Power of Goodbye“, care a reprezentat paşaportul ei pentru o carieră muzicală afară. Şi chiar viitorul ei soţ, Markus Schulz a fost primul care a pariat pe calităţile româncei. De atunci, Adina a crescut constant, iar piesele ei sunt apreciate, în special, în SUA şi în Asia.

CITEŞTE ŞI: Ce salariu avea Nicolae Ceauşescu. Suma incredibilă pe care o încasa, lunar, dictatorul

„Am cântat la sute de festivaluri în ultimii ani, dar aş putea să enumăr câteva care m-au impresionat. În urmă cu doi ani am avut ocazia să cânt pe mainstage la EDC Vegas. Scena era atât de mare încât mă simţeam ca o furnică în faţa sutelor de mii de oameni prezenţi la festival. Iar dintre cluburi, cel care mi-e cel mai aproape de suflet e Avalon Hollywod din SUA, California. În Australia şi Asia am avut o serie de concerte mari.

N-am să uit niciodată Revelionul din 2012, din Vietnam, când am cântat în faţa a 100.000 de oameni“, spune Adina. Artista colaborează în acest moment cu viitorul ei soţ, dar şi cu alte nume mari ale muzicii electronice. În plus, ea se ocupă pe partea de management de Coldharbour Recordings, casa de discuri a lui Markus Schulz.

VEZI MAI MULTE PE adevarul.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns