O nouă modă printre tinerii timișoreni

Spațiul virtual cucerește, în fiecare zi, tot mai mulți adepți. Urmarea este că din ce în ce mai multe persoane utilizează internetul pentru a vizualiza informații dintre cele mai diverse, începând de la știri până la urmărirea unor filme.

CITEȘTE ȘI: Automatul de pizza, ultima fiță în Timișoara

În acest context, cărțile, revistele și ziarele tipărite au înregistrat scăderi majore în preferințele oamenilor, îndeosebi a tinerilor, considerați cei mai mari consumatori de trafic online. La Timișoara, însă, lucrurile stau puțin altfel.

De curând, a apărut o nouă modă sau, mai bine zis, o relansare a unui vechi obicei aflat până mai ieri pe cale de dispariție: cititul cărților în mijloacele de transport în comun.

Din ce în ce mai mulți tineri, descoperind plăcerea lecturării cărților tipărite în detrimentul rețelelor de socializare, își folosesc timpul petrecut în tramvai sau în troleibuz pentru a citi în modul clasic, așa cum o făceau, odinioară, părinții sau bunicii lor…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “O nouă modă printre tinerii timișoreni

  1. O moda???? Eu calatoresc zilnic cu autobuzul si nu am vazut nici macar un singur tanar citind, niciodata! Ce MODA???!!!

Lasă un răspuns