O iubire ca-n filme ar putea reface USL în Timiş (foto)

E mare agitaţie în high-life-ul timişorean: o relaţie ce părea fără nici o şansă la început s-a transformat într-o idilă care a bulversat inclusiv scena politică locală. Şocul este cu atât mai mare cu cât protagoniştii fac parte din tabere ce par a fi antagonice, cel puţin în mediul politic.

Astfel, Daniela Ştir, membru marcant al echipei de comunicare a primarului Nicolae Robu, se iubeşte aprins cu Andrei Petrişor, fost consilier local PSD. Cei doi nu se sfiesc să se afişeze împreună şi chiar postează fotografii din locaţii de lux, banii nefiind un impediment în continuarea relaţiei.

Andrei Petrişor este fiul cunoscutului avocat Petre Petrişor şi conduce o companie farmaceutică, în timp ce Daniela Ştir s-a ocupat de organizarea conferinţelor de presă ale primarului Timişoarei. Băiatul lui Petre Petrişor a mai fost căsătorit şi are doi copii, însă se pare că nu a mai putut rezista farmecelor provocatoarei Daniela Ştir.

Citește și: Automatul de pizza, ultima fiță în Timișoara

Frumoasa poveste de dragoste este privită cu uimire în mediul politic, unele voci vorbind chiar de un prim pas în refacerea USL-ului în Timiş. Chiar dacă apropierea politică nu se va realiza, relaţia dintre cei doi arată încă o dată că iubirea trece dincolo de orice bariere, inclusiv cele politice.

Foto: Facebook


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “O iubire ca-n filme ar putea reface USL în Timiş (foto)

Lasă un răspuns