BILANȚ TRAGIC la Barcelona! Poliția susține că sunt 13 morți și 50 de răniți grav (VIDEO)

Un vehicul a lovit, joi după-amiază, un grup de pietoni pe Bulevardul La Rambla din Barcelona, afirmă surse din cadrul poliţiei, citate de presa spaniolă. Cel puţin 13 persoane au murit, iar alte aproximativ 50 au fost rănite în incidentul produs în centrul oraşului spaniol.

Doi indivizi înarmaţi au fost observaţi fugind imediat după incident. Se pare că autoutilitara a lovit pietonii pe o distanţă de aproximativ 600 de metri. Conform unor surse citate de publicaţia germană Die Welt, autorităţile spaniole suspectează că este vorba de un atac terorist.

Zeci de ambulanţe şi vehicule ale poliţiei au fost trimise la faţa locului. După ce a lovit numeroşi pietoni, autoutilitara de culoare albă s-a oprit în unul dintre chioşcurile care despart zona pietonală de pe Bulevardul La Rambla de benzile pe care circulă maşinile.

Presa din Spania susține că teroriștii ar fi trecut cu mașina peste trei polițiști, dar nu există date despre starea de sănătate a acestora.

Polițiștii i-au căutat timp de trei ore pe teroriștii din Barcelona. Unul dintre aceștia a fost capturat, iar la două ore distanță oamenii legii i-au depistat pe ceilalți doi.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns