O femeie își ţine iubitul în braţe, după ce l-a înjunghiat. „Iartă-mă! Te rog să nu mori” (video)

barbat injunghiat

Scene înfiorătoare surprinse în Mexic. O femeie a fost filmată în timp ce își ținea iubitul în brațe, rugându-l să nu moară, după ce în prealabil îl înjunghiase cu un cuțit.

O ceartă conjugală s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Erick Omar, un tânăr de 29 de ani. Furioasă, iubita lui a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt în abdomen, cât de adânc a putut.

Imediat după incident, bărbatul a căzut la pământ, în mijlocul străzii. În imagini se vede cum Sonia, tânăra agresoare de doar 22 de ani, îl îndeamnă să spună adevărul. „El m-a lovit. A vrut să mă omoare. Zi-le adevărul”.

La scurt timp, femeia realizează ce a făcut. „Iubire, iartă-mă, te rog să nu mori”, îl roagă Sonia.

În timp ce oamenii se aduna la fața locului, tânăra cuțitară tot repetă că a fost agresată și nu are de gând să-l omoare, doarece îl iubește. La un moment dat, îi vorbește chiar iubitului. „Nu ți-aș face niciodată asta, dar nu ai idee ce mi-ai făcut tu mie”, a spus ea.

Poliţia nu mai avea benzină să-l ducă la spital

„Dumnezeu ne este martor”, răspunde Erick, cu ultimele puteri.

Potrivit Mirror Online, o patrulă de poliție a sosit imediat la fața locului, dar nu a făcut mai nimic, pentru că ofițerii nu mai aveau benzină.

O ambulanță l-a transportat pe bărbat în cele din urmă la spital, unde, în urma unei intervenții chirurgicale, medicii au reușit să-i salveze viața.

Femeia a fost arestată și va ajunge în fața procurorilor, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *