O fată de 12 ani şi-a filmat în direct sinuciderea. Filmarea ajunsă VIRALĂ nu poate fi scoasă de pe Internet. Poliţiştii, la mila reţelelor de socializare

O fată cu probleme psihice din statul american Georgia girl şi-a filmat în direct sinuciderea în grădina casei sale – iar poliţiştii locali spun că nu pot scoate de pe internet videoclipul şocant, devenit viral, potrivit New York Post.

Katelyn Nicole Davis, în vârstă de 12 ani, şi-a filmat sinuciderea prin spânzurare, în grădina din curta casei dale din Cedartown pe 30 decembrie după ce a pretins că a fost abuzată sexual de un membru al familiei.

Aceasta şi-a petrecut prima jumătate din video-ul care durează 42 de minute vorbind despre agresiunea sa sexuală, înainte de a-şi lua adio, apoi ea s-a urcat pe o găleată şi s-a spânzurat.

Citeşte şi: O nouă controversă privind vaccinurile. În Timiş, peste o sută dintre bolnavii de rujeolă au fost vaccinați, unii chiar și de două ori!

Videoclipul nu se încheie după ce Davis îşi dă ultima suflare. Acesta se continuă cu restul de 20 de minute în care corpul fetei poate fi văzut legănându-se de copac în timp ce o femeie îi strigă numele.

Citeşte şi: Se întâmplă în Timişoara. Miracolul de la supermarket

Poliţiştii nu au sosit la timp pentru a o salva, iar decesul fetei a fost declarat la Polk Medical Center. De la decesul fetei, videoclipul său a circulat la nivel mondial devenind viral.

Citeşte şi: Veşti bune pentru sute de mii de şoferi

Poliţiştii din Polk County au declarat că nu au jurisdicţie asupra reţelelor de socializare şi singurul lucru pe care îl pot face este de a solicita site-urilor să coboare videoclipul.

Citeşte şi: Ce se întâmplă în organismul nostru când bem ţuică fiartă. Nici nu îţi imaginezi ce efect are

Videoclipul a fost scos de pe pagina de Facebook a lui Katelyn, însă mai circulă pe alte site-uri.

mediafax.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns