O familie de campioni

Dacă pe fiul său, Alexandru, l-a dus deja pe cele mai înalte culmi ale performanţei, titratul sportiv şi antrenor Sorin Cazacu încearcă să facă acelaşi lucru cu fiica sa, Alexandra, mezina unei familii în care powerliftingul şi halterele ocupă un rol important.

„Este un sentiment plăcut, extraordinar, mă bucur că am reuşit să cuceresc cu Alex titlul de campion european şi pe cel de vicecampion mondial. L-am dus pe cele mai înalte culmi. Şi fiica mea cochetează cu powerliftingul, îi place, vine la sală, am trimis-o anul trecut la Campionatul Naţional”, a declarat Sorin Cazacu.

El este mulţumit pentru rezultatele de anul trecut, care i-au adus încă o recunoaştere pe plan local, la Gala Sportului Timişorean.

„Sper ca lucrurile să meargă şi de-acum încolo la fel de bine. Practic sportul de 32 de ani, asta ştiu să fac, aşa am fost crescut şi sper ca prin clubul meu să nu lipsim de la nici o gală. Anul trecut am reuşit să cucerim 122 de medalii, dintre care 11 pe plan internaţional, mai exact la europene, la mondiale şi la Cupa Dunării. Pregătesc şi generaţia de mâine, dar şi sportivi de vârsta a doua şi chiar a treia. Este la fel de important să aducem în sală sportivi de peste 50 de ani”, a mai spus Sorin Cazacu, care a fost premiat la evenimentul organizat marţi la Sala Filarmonicii Banatul.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns