O divă şi un lord cântă la Sânandrei

Comuna Sânandrei va fi în mare sărbătoare. În 26 octombrie, de Sfântul Dimitrie, are loc ruga localității, organizată de Biserica Ortodoxă, împreună cu primăria și consiliul local.

Evenimentul va debuta la ora 15, cu o slujbă religioasă, după care va începe petrecerea, pregătită în binecunoscuta locație ”La balon”.

Localnicii au toate motivele să se distreze pe cinste, mai ales că programul artistic va avea două capete de afiș: Antonia, care va cânta de la ora 20, și Aurel Tămaș, împreună cu formația Crai Nou, care vor începe programul la ora 19.

Adi Munteanu, Camelia Florea și formația lui Dănuț Mesan vor întregi un spectacol mult-așteptat.

Ca de fiecare dată, pentru cei mici va fi pregătit un parc de distracții, unde intrarea este liberă, pentru absolut toate jocurile.

”Sper să readucem bucurie și de această dată tuturor locuitorilor comunei. Vrem ca micuții să se simtă în largul lor în parcul de distracții, iar cei mari să se revadă și să mai schimbe o vorbă, pentru a mai uita de greutățile vieții, măcar pentru o zi”, a declarat primarul Claudiu Coman.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “O divă şi un lord cântă la Sânandrei

  1. Dar cine e Antonia? Diva, vedeta, fandosita, cantareata….si altele fara numar! E plina Romania de talente modelate pe calculator ca imagine si voce de la stiriste la … cantacioase. De Celine Dion, Mariah Carey, Olivia Newton John, Barbara Streisand a auzit o lume intreaga iar muzica lor se canta dupa zeci de ani. In schimb pe plaiuri mioritice totul este varza, copie de carton a muzicii adevarate!

Lasă un răspuns