O celebră piesă de Crăciun din 1994 stabileşte un record de accesare online în 2018

Cântăreaţa Mariah Carey stabileşte un record de accesare online cu piesa sa de Crăciun din 1994 „All I Want For Christmas Is You”, care a fost ascultată de 10,8 milioane de ori pe platforma Spotify în ajunul Crăciunului, arată The Hollywood Reporter.

„All I Want For Christmas Is You” este una dintre cele mai solicitate piese de Crăciun. Mai mult, albumul lansat de Carey în 1994, „Merry Christmas”, petrece cea de-a patra săptămână pe prima poziţie a clasamentelor R&B.

Popularitatea piesei făcute celebră de Mariah Carey acum 24 de ani a întrecut în 2018 recordul stabilit în luna iunie de cântecul „SAD!” al rapperului XXXTentacion, care a avut 10,4 milioane de accesări în ziua care a urmat morţii cântăreţului, pe 18 iunie.

Carey a primit vestea cu încântare, vorbind pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram despre „un cadou de Crăciun uimitor”.

În fiecare an, odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, piesa „All I Want for Christmas Is You” începe să urce în clasamentele Billboard. Anul acesta, piesa a stabilit noul record în momentul în care a ajuns pe locul al şaselea în Billboard’s Hot 100, conform mediafax.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns