O aplicaţie de friending lansată de români în Spania, care a adunat mii de utilizatori, va fi disponibilă în curând şi în România

Floca este o aplicaţie de friending şi chat around, dezvoltată de o companie de tehnologie din Iaşi, lansată luna aceasta în Madrid, iar în prima săpămână a adunat peste 50.000 de utilizatori, urmând ca în iunie să fie lansată şi în România, arată un comunicat transmis marţi de companie.

În ceea ce priveşte piaţa din Spania, Floca urmăreşte până la finalul anului peste 100.000 de utilizatori activi lunar, aplicaţia urmând să fie lansată în luna iunie şi în România.

CITEȘTE ȘI: Un angajat al Primăriei Dumbrăvița a afișat date cu caracter personal pe ușa unui… WC ecologic

Dezvoltatorii urmăresc să atingă peste 10.000 de utilizatori activi în prima lună de la lansare.

Aplicaţia de Friending a fost dezvoltată de Inovatie Alia, o companie de tehnologie din Iaşi, iar denumirea aplicaţiei reprezintă un acronim care reuneşte funcţiile principale ale aplicaţiei: Friends Location & Chat Around.

„Programul uşurează interacţiunea între utilizatori prin intermediul funcţiei de chat şi de localizare. Mai exact, un utilizator poate intra în contact cu alţii utilizatori din proximitate prin intermediul GPS-ului de pe telefon, având posibilitatea în acelaşi timp să iniţieze discuţii fără niciun fel de filtru sau barieră”, arată comunicatul.

Creatorii aplicaţiei spun că aceasta se adresează atât celor care vor să cunoască noi oameni, cât şi celor care vor să rămână în contact cu prietenii lor. În cazul zonelor aglomerate, precum festivalurile sau evenimentele mari, funcţia de localizare îi ajută să rămână în contact cu grupul.

„Segmentul de vârstă principal al aplicaţiei Floca este publicul tânăr, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, dar nu exclusiv.

Oricine poate folosi Floca, scopul aplicaţiei fiind de a-i apropia pe oameni în mediul offline. Aplicaţia este gratuită şi este disponibilă în magazinele Google Play şi AppStore”, spun reprezentanţii companiei, scrie mediafax.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns