Noua emisiunea a lui Dan Negru debutează la finalul lunii. Va fi pe un transon „tradițional” al timișoreanului

Scena Misterelor, emisiunea lui Dan Negru, începe la finalul acestei luni la Antena 1, anunță postul. Show-ul făcut după modelul revelioanelor lui Negru va fi programat în fiecare joi, de la ora 20:00.

Pe acest tronson orar postul TV are în prezent filme. A avut în toamnă emisiunea Ultimul Trib. Show-ul din curentul „Exatlon” nu a performat în audiențe așa că a fost mutată, vinerea, la o oră mai târzie. Dan Negru a prezentat mai mulți ani, joia, show-ul Next Star.

Formatul presune ca două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase. Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

În fiecare ediție există șase vedete pemanente – Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Andrei Duban și Dorian Popa – și patru care se schimbă de la o ediție la alta.

De asemenea, Antena 1 a anunțat în urmă cu o săptămână și faptul că Dan Negru va avea un co-prezentator, pe Romică Țociu, scrie paginademedia.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns