Notarul timișorean Paula Cojocari, fiica secretarului „nea Jean” de la Primărie, ține să facă „șto” pe Facebook (FOTO/VIDEO)

Paula Cojocari este mai puţin cunoscută decât celebrul ei tată, Ioan („nea Jean”), secretarul Primăriei Timişoara (nimeni nu mai ţine minte de când), dar are toate șansele să-l egaleze la capitolul popularitate…

Paula vrea cu tot dinadinsul să iasă în evidenţă, prin orice mijloace. De profesie notar, Paula pare că în vacanţe dă frâu liber unui comportament asociat mai degrabă unor bişniţari, cum erau pe vremuri în faţă „la Conti”.

Aşa se face că un filmuleţ postat chiar de ea, în care apare alături de iubit, Alin Văcean, directorul Filarmonicii din Arad, a ajuns pe toate posturile de televiziune.

Acest lucru nu pare să o descurajeze pe fiica lui „Cojo”, pentru că ea insistă să facă „şto” pe Facebook, după cum se exprimă.

Ei bine, Paula ar putea să devină un mic VIP local, iar ştafeta ar fi uşor predată în familie.

Paula Cojocari se află în Mauritius, alături de tatăl ei, Ioan Cojocari, şi de iubitul Alin Văcean, directorul Filarmonicii Arad.

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Notarul timișorean Paula Cojocari, fiica secretarului „nea Jean” de la Primărie, ține să facă „șto” pe Facebook (FOTO/VIDEO)

  1. A FURAT TAICASO DESTUL CA ACEASTA MAIMUTA SA SE POATA LAFAI IN TARI EXOTICE, NUMAI CITE AFACERI NE CURATE A FACUT COJOCARI CU PRIMARUL SI MAFIA TIGANEASCA
    DAR DNA NU VEDE

Lasă un răspuns