Nenad Mandici: „Sper să continuăm seria victoriilor consecutive”

BC SCM Timişoara poate face mâine un pas mare în… două direcţii.

Pe de o parte, dacă o bate pe Dinamo, echipa pregătită de Nenad Mandici îşi asigură în mare măsură menţinerea pe prima scenă baschetbalistică.

Totodată, un succes obţinut în partida ce se va disputa cu începere de la ora 20 în fieful „câinilor roşii” îi va apropia pe bănăţeni de cele două locuri din zona valorică 7-12 care duc în play-off.

Asta pentru că jumătatea inferioară a clasamentului este una echilibrată. Doar Gaz Metan Mediaş, rămasă mult în urmă, nu mai poate emite pretenţii la salvare şi cu atât mai puţin la play-off, trupa ardeleană fiind deja cu un picior în eşalonul secund.

„Suntem în faţa unei noi provocări şi sper să putem continua seria victoriilor consecutive. Avem ritm şi formă bună. Toţi jucătorii sunt pregătiţi pentru acest meci, chiar dacă ştiu că va fi unul dificil şi totodată important pentru ambele echipe. Dinamo este o grupare solidă, cu joc bun sub panou, dar şi cu aruncători foarte precişi, dar noi i-am bătut de două ori în acest an la Timişoara şi cred că avem şansele noastre la Bucureşti. Întotdeauna, meciul următor este cel mai important. Acum, avem partida cu Dinamo şi apoi celelalte două care vor decide clasamentul final, importante şi ele. Ne gândim în primul rând la ceea ce va fi la Bucureşti. Există unele mici accidentări, dar cred că toată lumea este pregătită să o înfrunte pe Dinamo. Abia aştept să se termine sezonul, pentru că avem o rotaţie scurtă, dar sigur că ne-am dori să câştigăm toate cele trei meciuri şi să avem şanse de calificare în play-off. Pe de altă parte, matematic, pentru noi încă există pericolul retrogradării. Important este că avem soarta în mâinile noastre, că nu depindem de alţii şi vom lupta pentru o clasare bună”, a declarat tehnicianul sârb al BCT-ului, Nenad Mandici.

Partida dintre Dinamo Bucureşti şi BC SCM Timişoara va fi condusă de o brigdată formată din Bogdan Podar, Valentin Negrea şi Bedir Sefer. Comisar va fi Marian Oprea.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns