Neda Ukraden, într-un spectacol savuros la Timişoara

„Vin Vedetele Vestite”, anunţă Fundaţia „Artmedia”, care-i ispiteşte pe timişoreni cu un spectacol savuros, în care muzica bună, umorul spumos şi dansul plin de graţie se împletesc spre deliciul tuturor acelora care îndrăgesc lumea scenei.

„Pentru luni, 10 aprilie, pregătim încă o surpriză pentru publicul nostru iubit: un show de revistă, de divertisment, pentru toate v.rstele, cu un repertoriu larg şi artişti de renume”, subliniază Doina Popa, preşedinta Fundaţiei Culturale „Artmedia”, adăugând că spectacolul găzduit de la ora 19 în Sala „Capitol” a Filarmonicii de Stat din Timişoara va însemna o întâlnire cu artişti de prim rang.

Cap de afiş este Neda Ukraden, una dintre cele mai celebre cântăreţe din Serbia, adulată pretutindeni .n Banat, însă nici ceilalţi invitaţi nu sunt mai prejos, căci alături îi vor fi Gabriel Dorobanţu, Adriana Trandafir, Vasile Muraru, Valentina Fătu şi trupa de dans „Reflex”, coordonată de maestrul coregraf Marcel Botscheller, iar scenografia poartă semnătura Getei Medinschi.

Biletele au fost puse în vânzare la casieria Operei Naţionale şi la cea a Filarmonicii, la preţul de 60 de lei, respectiv 30 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns